Gălățenii vor avea prima ciocolaterie-concept Poem Chocolat, inaugurată în Galați

Tabletă de ciocolată Passion Roses pictată manual

Gălățenii vor avea o nouă destinație preferată atunci când vine vorba de ciocolată și dulciuri sănătoase. Sâmbătă, 30 iulie 2022, se inaugurează Poem Chocolat, prima ciocolaterie artizanală din Galați, în Shopping City, bulevardul George Coșbuc, nr. 251. Începând cu ora 12:00, locuitorii orașului sunt invitați să descopere noul concept care se bazează pe folosirea exclusivă a ciocolatei veritabile, în toate produsele provenite din laboratorul din Brăila al brandului.
Lansarea Poem Chocolat vine după 15 de ani de experiență a fondatorilor Poem Caffe, una dintre cele mai cunoscute cofetării din Brăila. Extinderea brandului, cu un nou concept reunește experiența în domeniu și dorința de a inova a Verei Maxim, proprietarul celor două afaceri.
Ceea ce definește Poem Chocolat este unicitatea produselor și modul sănătos și sustenabil de realizare a lor. Peste 40 de sortimente de produse vor fi expuse în pop-up-store-ul din Shopping City Galați pentru a fi testate de către clienți. O altă noutate pentru gălățeni va fi personalizarea ambalajului produselor. Clienții vor putea crea cutii de dimensiuni diferite, cu propriul lor mix de bomboane, în funcție de aromele și culorile care îi inspiră.
“Lansarea noastră vine la momentul ideal. Era nevoie de Poem Chocolat pentru a strânge în jurul său iubitorii de ciocolată fină, care iese din tiparele standard ale producției industriale. De 15 ani, noi ne-am antrenat pentru a înțelege ce vrea publicul nostru și credem că acum am venit cu un produs necesar pentru cei care pun mai mult accent pe calitate și originalitate. Toate rețetele noastre sunt realizate artizanal, cu ingredientele naturale. Atenția la detalii este, de asemenea, un diferențiator. Poem Chocolat va fi singurul loc din Galați în care veți găsi tablete de ciocolată cu trandafiri și bomboane pictate manual cu ciocolată. Poem Chocolat este modul nostru de a răsplăti publicul pentru curajul de a rămâne fideli produselor de calitate.” a declarat Vera Maxim.

Ciocolată din colecția Passion Roses pictată manual

Organizatorii au pregătit oferte speciale și produse care pot fi testate de cei care vor veni la inaugurarea standului Poem Chocolat. Ofertele constau în reduceri și cadouri oferite iubitorilor de ciocolată care vor achiziționa primele produse ale brandului.
Mai multe detalii despre Poem Chocolat puteți găsi pe Facebook/PoemChocolat sau pe www.poemchocolat.ro.