În curând! Festivalul Artelor Marțiale din Brăila, Gala „Best of the Best”, un show exploziv pe scena Sălii Polivalente!

Pe 10 septembrie 2022, se anunță un show exploziv pe scena Sălii Polivalente din Brăila, la Festivalul Artelor Marțiale! Sportivi de performanță și pasionați ai sporturilor de contact se întrunesc la unul dintre cele mai mari evenimente sportive din Sud Estul României – Festivalul Artelor Marțiale din Brăila, Gala „Best of the Best”.
Asociația Tokon Dojo, alături de Federația Română de Karate Tradițional, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila și Consiliul Județean Brăila își propun să organizeze un eveniment pentru toate vârstele și pentru toate gusturile.
Box, Kickbox, Jiu Jitsu Brazilian, Karate, MMA, Grapling se numără printre sporturile care vor fi puse în valoare în cadrul acestui festival, urmând a fi prezentat fiecare sport așa cum este el, scoțându-i-se în evidență atuurile atât prin demonstrații, cât și prin competiție.
Gala „Best Of The Best” îi aduce față în față pe cei mai renumiți luptători la nivel național și internațional, care își vor demonstra în fața publicului larg priceperea și puterea. Sute de persoane sunt așteptate să urmărească reprezentația luptătorilor într-un show plin de fight-uri tensionate.
În deschiderea galei, vor debuta reprezentații orașului Brăila într-un meci de Junior Kickboxing și alte trei meciuri de MMA. Titanii orașului își vor arăta forța în lupta pentru supremație, urmați îndeaproape de strânse competiții tip piramidă de Grappling BJJ și Karate Combat.
Punctul culminant al serii va fi un meci incendiar, la categoria grea, între Tănculețul – Ionuț Iancu și Gladiatorul – Cristian Ristea. 5 reprize a câte 3 minute vor stabili cine este câștigătorul centurii WKU România la categoria HeavyWeight.

Lupta cap de afiș se va da între multiplul campion mondial și european la Super Kombat, Amansio „The Viking” Paraschiv și spaniolul dublu campion mondial la Kickboxing, Sergio „Dinamita” Sanchez. Timp de 5 reprize vor ieși scântei din ring pentru a decide campionul serii care va pleca acasă cu centura Super Kombat World Title, la 71 kg.

În fața audienței din tribune, vor mai surprinde cu tactici de luptă nemaivăzute duelurile de:
1. Kickboxing
• La categoria Ușoară se vor duela Mavrodin Valentin vs. Marko Dusinschi;
• La categoria Semigrea îi vom avea față în față pe Ionuț Busuioc vs. Costin Dinu;
• La categoria HeavyWeight se luptă pentru victorie Marius Munteanu vs. Andrei Petrarașu.
2. Box
• La categoria 70 kg, Andrei Mustet (antrenor Pertea George) vs George- Alexandru Dumitrescu (antrenor Titi Prosop).
3. Grappling BJJ – competiție piramidă 8
• Daniel Liță vs. Raul Cofan;
• Claudiu Pătru vs. Flaviu Niță;
• Mircea Bragagiu vs. Sebastian Curelaru;
• Silviu Năstasă vs. Ceban Dima.
4. MMA
• Valentin Bulza vs. Marian Matei;
• Iulian Hrehorec vs. Claudiu Baican.
Accesul este permis copiilor cu vârste peste 12 ani.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.