Două festivaluri în siguranță, în acest weekend. Jandarmii brăileni vor fi la datorie!

În perioada 01 – 03 iulie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările artistice care se vor desfășura atât în municipiu, cât și în județ.
„Jandarmii brăileni, alături de polițiști, pompieri și polițiști locali, vor asigura măsurile de ordine publică la Festivalul Internațional al Muzicilor Militare, pe parcursul celor trei zile de manifestare artistică, pe Esplanada Dunării.”, a precizat sg. maj. Andreea Abăseacă, purtătorul de cuvânt IJJ Brăila, în cadrul unui Comunicat de presă emis în data de 1 iulie 2022.
De asemenea, sâmbătă, 2 iulie a.c., jandarmii brăileni vor însoți participanții la Parada Muzicilor Militare pe Calea Călărașilor, pe traseul Barieră – Faleza Dunării, pentru siguranța acestora.
În zilele de 2 – 3 iulie a.c., jandarmii vor fi prezenți la Festivalul Lavandei din Bărăgan, pe raza localității Bărăganul.
„Totodată, vor fi desfășurate activități de prevenire și combatere a faptelor antisociale de către colegii din cadrul compartimentului specializat, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.
Recomandăm participanților la cele două festivaluri să evite intrarea în conflicte de orice natură, iar la nevoie să solicite cu încredere sprijinul colegilor noștri.”
, a mai specificat sg. maj. Andreea Abăseacă.