Indemnizație de parlamentar, premiu pentru performanță! Câte 5000 lei va da deputatul Popa fiecărui elev care a obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat!

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, apreciază performanța înregistrată în învățământul brăilean. Parlamentarul a promis că îi va premia pe cei doi elevi brăileni, care au obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat, cu câte 5000 lei în semn de apreciere pentru rezultatul excelent obținut la acest examen.
Despre intenția sa, politicianul liberal a precizat în cadrul unui Comunicat de presă emis atăzi.
„Am aflat astăzi cu bucurie că la nivelul județului Brăila la examenul de Bacalaureat, înainte de contestații, sunt deja două medii de 10.
Îi felicit pe cei doi elevi care au obținut rezultate excelente la acest examen important și de asemenea, pe profesorii lor.
Felicitări merită, la modul general, elevii și profesorii brăileni, având în vedere că județul nostru se află din nou pe un loc meritoriu în topul național, din punct de vedere al ratei promovabilității la Bacalaureat. Eu am făcut referire în special la cei doi elevi care au luat media 10, pentru că am decis să-mi folosesc indemnizația de parlamentar pe această lună pentru a-i premia pe fiecare pentru munca depusă și pentru rezultatele foarte bune obținute la acest examen.
Îi voi premia pe fiecare dintre cei doi tineri cu câte 5000 lei, iar dacă după contestații vor mai fi medii de 10, același premiu îl vor primi și ceilalți.
Indemnizația mea pentru lunile trecute am oferit-o pentru o investiție mai mare, care este în derulare în acest moment, însă voi da mai multe amănunte atunci când lucrările se vor încheia și vom putea prezenta rezultatul final.
Încă o dată, felicitări elevilor și profesorilor brăileni și nu în ultimul rând, părinților!”
, a spus deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, în cadrul comunicatului respectiv.
La nivelul Județului Brăila, Alexandru Popa este singurul parlamentar care, până la ora actuală, și-a exprimat intenția de a premia performanța înregistrată de cei doi elevi brăileni la examenul de Bacalaureat din acest an.