‘Invitație la fair-play’ | Sâmbătă, jandarmii brăileni vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre Victoria Traian și Unirea Braniștea

Partidă de fotbal fără incidente majore! De acest lucru au grijă jandarmii brăileni, aceștia constituind, la ora actuală, o prezență continuă la meciurile sportive ce se dispută atât în municipiu cât și în județ.
Sâmbătă, 18 iunie 2022, începând cu ora 18:00, jandarmii brăileni vor fi prezenți la stadionul din localitatea Traian, acolo unde se va disputa meciul tur al barajului de promovare în Liga a III-a, dintre echipele Victoria Traian și Unirea Braniștea.
„În această misiune vom avea alături echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Dunărea» al județului Brăila.
Spectatorilor le facem o «invitație la fair-play», așa cum este și titlul campaniei desfășurate de colegii din cadrul Compartimentului de Prevenire și Combatere a Faptelor Antisociale. Concret, înainte de începerea meciului, spectatorii vor primi flyere cu recomandări despre comportamentul pe care trebuie să-l adopte atunci când se află în tribună.”
, au declarat reprezentanții I.J.J. Brăila.
În plus, jandarmii le recomandă suporterilor celor două echipe ce se vor afla în dispută pe teren, să se delimiteze, în special, de orice formă de violență fizică sau verbală.
„De asemenea, suporterilor le recomandăm să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să se delimiteze de orice formă de violență fizică sau verbală ce ar putea conduce la manifestări violente, astfel de comportamente nefiind tolerate de către forțele de ordine.”, au mai atenționat reprezentanții I.J.J. Brăila.