„Antreprenoriatul feminin susține cultura” | Memorandum de cooperare cu Delegația femeilor de afaceri din Azerbaidjan

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, președinte fondator al Asociației Femeilor Antreprenor din România, a organizat, împreună cu AFAR, conferința națională CAFA – Coaliția Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România, eveniment important la care au fost invitată și o Delegație formată din femei de afaceri din Azerbaidjan.
Potrivit precizărilor Biroului de presă al Europarlamentarului Maria Grapini, conferința cu tema „Antreprenoriatul feminin susține cultura” s-a desfășurat, timp de două zile, la Hotelul Ibis din Timișoara și a fost moderată cu succes de eurodeputatul Maria Grapini, un susținător fervent al mediului de afaceri autohton, dar și al culturii.
Cu ocazia acestui eveniment, a fost organizată și o expoziție cu lucrările artiștilor plastici din Timișoara.
„La conferință au participat femei de afaceri din asociațiile din Timișoara, Cluj, Galați, București, Brașov, Vâlcea, Călărași și Constanța, și o Delegație de femei de afaceri din Azerbaidjan!
În contextul în care Timișoara va fi anul viitor Capitala Europeană a Culturii, doamnele participante la eveniment au venit cu idei și propuneri, pentru a contribui la cel mai important proiect cultural din ultimii 32 de ani pe care îl va dezvolta, în 2023, Timișoara, și care va atrage asupra sa toată atenția Europei și a întregii lumi.”, a precizat Biroul de presă al Europarlamentarului Maria Grapini.
La finalul evenimentului, europarlamentarul umanist Maria Grapini a semnat, în calitate de Președinte fondator al AFAR, un memorandum de cooperare cu Delegația femeilor de afaceri din Azerbaidjan.