Prefectul a felicitat A.J.F. și primarii din județ pentru „susținerea activităților sportive din mediul rural, indiferent de disciplină!”

Prefectul Județului Brăila, Iulian Timofei, continuă să încurajeze sportul brăilean prin participarea sa la diferite evenimente sportive organizate în Județul Brăila.
Prefectul Timofei a participat joi, 26 mai 2022, la festivitatea de premiere a campioanei competiției județene de fotbal juniori A1, ACS Sportul Chiscani, după ce miercuri, 25 mai 2022, a fost prezent și la finala Campionatului Ligii a 4-a, ediția 2021-2022.
Împreună cu președintele Asociației Județene de Fotbal (AJF) Brăila, Laurențiu Vărgatu, precum și alături de Costică Cojea, primarul UAT Chiscani, gazda meciului din finala campionatului de juniori, au înmânat diplome, cupe și echipament sportiv.
”Felicitări tinerilor inimoși de la ACS Chiscani, care au reușit să devină campioni la nivel județean pe disciplina sportivă Fotbal-juniori.
Felicitări, de asemenea, și jucătorilor echipei clasată pe locul II, ACS Victoria Traian, pentru acest frumos meci de finală și sunt convins că în viitoarea ediție de campionat sportivii vor fi și mai motivați, iar partidele vor fi cel puțin la fel de efervescente.
Țin să mulțumesc, încă o dată, pentru implicare Asociației Județene de Fotbal și să îi felicit pe toți primarii din județul Brăila pentru tot efortul depus în susținerea activităților sportive din mediul rural, indiferent de disciplină.”
, a declarat prefectul județului Brăila, Iulian Timofei.