Victorie! CSM Slatina – HC Dunărea Brăila, scor 20–22. Brăilencele se întorc acasă cu cele 3 puncte!

Joi, 26.05.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XXV-a a Ligii Florilor MOL, retur competițional, în deplasare, împotriva echipei CSM Slatina. Prima repriză a fost câștigată de echipa gazdă cu scorul de 12–11, iar partida s-a încheiat în favoarea echipei brăilene, scor final 20–22.
Au marcat pentru Brăila: Lăscăteu D. (1), Mihai M. (1), Fais Munhoz Araujo L. (3), Cotet M. (2), Gomes Da Rocha F. (7), Sazdovska J.(2), Tamires M. (6).
După această etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol cu 38 de puncte.

”Sunt foarte importante pentru noi cele trei puncte câștigate. Din nou situația este foarte dificilă pentru noi, am ajuns la Slatina fără Amanda Kurtovic. Pentru a avea progrese trebuie să jucăm cu 3 pivoți, dar am obținut cele 3 puncte așa cum ne doream și vrem să terminăm acest campionat cât mai sus în clasament. Duminică avem ultimul meci, împotriva echipei Mioveni și sper că vom câștiga și vom ieși cu bine din acest sezon dificil, pentru că merităm.”

a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila, Neven Hrupec

”Ne bucurăm că am luat aceste trei puncte și că nu am avut accidentări în acest meci. Ne-am schimbat foarte mult atitudinea în apărare în a doua repriză și cred că asta a făcut să întoarcem scorul în favoarea noastră.”

a declarat jucătoarea echipei HC Dunărea Brăila, Mirabela Coteț

Ultima etapă, a XXVI-a, este programată duminică, 29 Mai 2022, la ora 15:30, în Sala Polivalentă din Brăila, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012.
Reprezentanții HC Dunărea mulțumesc, pe aceasă cale, tuturor suporterilor care le-au fost alături la această partidă și îi îndeamnă să ofere în continuare sprijin echipei. Hai, Brăila!