Club de vacanță la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”. Ateliere sportive organizate de Direcția Județeană de Sport Brăila și Clubul Sportiv Municipal

Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila organizează Clubul de vacanță, în perioada 20 iunie – 29 iulie 2022, demers la care s-au alăturat cu ateliere sportive Direcția Județeană de Sport Brăila și Clubul Sportiv Municipal.
Din dorința de a promova un stil de viață sănătos prin activități sportive, le oferim copiilor posibilitatea înscrierii la următoarele discipline: atletism, box, ciclism, dirt-trak, judo, lupte, kaiac-canoe, tenis de câmp, volei fete. Atelierele se vor desfășura în următoarele locații: Sala Carantina, Baza Sportivă a DJS Brăila din Parcul Monument, Baza Nautică a CSM, Grădina Publică și Stadionul Municipal.
Condiție obligatorie: toți copiii vor prezenta o adeverință medicală care atestă că nu suferă de boli cronice și că pot face sport. Menționăm că atelierele de rugby, ciclism, triatlon și karate vor continua până pe data de 12 august, chiar dacă Clubul de vacanță se încheie mai devreme. Toate detaliile pentru înscrieri și cele legate de criteriile de selecție, nr. de participanți/atelier, locația, perioada și persoanele de contact se pot afla direct la sediul Bibliotecii (Piața Poligon nr. 4) la Secția Mediatecă și la telefon 0239611292 tasta 4.
Vă amintim că toate activitățile sunt gratuite, iar accesul se face pe baza permisului de bibliotecă.
Clubul de vacanță este cel mai mare eveniment dedicat copiilor brăileni în sezonul estival și așa cum sunteți obișnuiți deja, anul acesta bibliotecarii au pregătit ateliere recreative pentru toate gusturile.