Fotbalul brăilean, încurajat de autoritățile locale!

Prefectul Județului Brăila, Iulian Timofei, încurajează sportul local, acest lucru fiind demonstrat de participarea sa de miercuri, 25 mai, la festivitatea de premiere în cadrul Campionatului Ligii a 4-a, ediția 2021-2022.
„Prefectul Județului Brăila, Iulian Timofei, a răspuns invitației Asociației Județene de Fotbal, de a participa la festivitatea de premiere în Campionatul Ligii a 4-a, ediția 2021-2022, în finala căruia s-au întâlnit echipele Viitorul Șuțești și Victoria Traian. Confruntarea, disputată aprig până în ultimul minut de joc, a fost câștigată de Victoria Traian.
Astfel, Iulian Timofei, alături de vicepreședintele Consiliului Județean Brăila, Ionel Epureanu, și de reprezentanții AJF Brăila, au înmânat, la sfârșitul meciului, diplome, cupe și echipament sportiv fotbaliștilor campioanei Victoria Traian.”
, au anunțat reprezentanții Prefecturii Brăila într-un comunicat dat publicității astăzi.

„Felicitări sportivilor de la Victoria Traian care au luptat până în ultimul minut. De asemenea, le transmit felicitări și sportivilor de la Viitorul Șuțești care au făcut un meci de finală frumos. Țin să mulțumesc pentru implicare Asociației Județene de Fotbal și să îi felicit pentru tot efortul depus în organizarea Ligii a 4-a.”, a declarat prefectul județului Brăila, Iulian Timofei, subliniind astfel importanța implicării brăilenilor în viața sportivă.