HC Dunărea Brăila joacă în deplasare cu CSM Slatina, în penultima etapă din acest sezon competițional

Pe data de 26 Mai 2022 este programată runda cu numărul XXV din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competițional. HC Dunărea Brăila va întâlni CSM Slatina, joi, începând cu ora 18:00, la Sala LPS din Slatina.
Meciul va putea fi urmărit LIVE pe canalul de Youtube al HC Dunărea Brăila iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=67061.
Între anii 2019-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, toate fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 22.01.2022, la Brăila. Partida s-a încheiat în favoarea echipei brăilene, scor final 27 – 24. Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a 9-a cu 35 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 11-a cu 22 de puncte.

”Este ultima deplasare din acest sezon competițional și evident că ne dorim să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Obiectivul nostru până la finalul sezonului este locul cât mai sus în clasament. Am avut un an greu, cu multiple accidentări care au dus la rezultate nu tocmai îmbucurătoare. Fetele apte de joc au făcut tot ce au putut iar antrenorul a trebuit să caute soluții pe ultima sută de metri. După meciul cu Slatina, așteptăm toți suporterii acasă, în Sala Polivalentă, pentru a marca finalul sezonului alături de echipă.”

Adrian Manole, președinte HC Dunărea Brăila

Ultima etapă, a XXVI-a, este programată duminică, 29 Mai 2022, la ora 15:30, în Sala Polivalentă din Brăila, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012.