Pentru a se evita evenimente neplăcute, jandarmii vor participa sămbătă la diferite manifestări cultural-artistice și sportive din mediul rural

Sursă foto: Fb. Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila

Sâmbătă, 21 mai a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice dedicate Zilei comunei Victoria.
Pentru a evita producerea unor evenimente neplăcute jandarmii brăileni le recomandă celor care vor fi prezenți să adopte un comportament civilizat și să acorde o atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc).
Totodată, sâmbătă după amiază, jandarmii brăileni vor asigura măsuri de ordine publică în zona stadionului din localitatea Făurei, acolo unde se va disputa meciul de fotbal din Liga a III-a, dintre echipele CS Făurei și ACS Sportul Chiscani.
„Reamintim câteva dintre obligațiile care revin spectatorilor în tribune: să nu introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la competiția sportivă, să nu afișeze inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență, să nu se implice în conflicte de orice natură.
La nevoie, puteți conta pe ajutorul colegilor noștri ori apelați numărul unic de urgență 112.”, au precizat reprezentanții I.J.J. Brăila.