Deputatul Alexandru Popa dă asigurări că Guvernul PNL, anul acesta, nu intenționează să majoreze taxele sau să modifice impozitarea

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, dă asigurări cetățenilor că anul acesta Guvernul PNL nu intenționează majorarea taxelor și nici nu va modifica impozitarea.
„Anul acesta, Guvernul PNL nu intenționează să majoreze taxele, nu va modifica în niciun fel impozitarea. Aceasta este o veste bună și este un mesaj important dat de prim-ministrul PNL Nicolae Ciucă pentru mediul de afaceri, mai ales în contextul economic actual.
Guvernul condus de PNL dovedește încă o dată că are o orientare pro-business și că înțelege că mediul de afaceri are nevoie de predictibilitate, nu de taxe introduse peste noapte. Acest lucru a fost demonstrat atât prin alocările de la buget pentru investiții, cât și prin pachetul «Sprijin pentru România», care cuprinde 60% alocări doar pentru mediul de afaceri.
În viziunea liberalilor, este esențială valorificarea fondurilor europene și mai ales a oportunităților oferite de PNRR.”
, a declarat președintele PNL Brăila, Alexandru Popa, în cadrul unui Comunicat de presă emis joi, 19 mai 2022.
Deputatul brăilean a mai subliniat faptul că liberalii sunt conștienți că taxele suplimentare sau majorarea celor actuale nu ar face decât să împovăreze companiile.
„PNL a dovedit în nenumărate rânduri că este un bun partener pentru mediul privat și este conștient că taxele noi nu ar face altceva decât să împovăreze companiile, că taxele suplimentare sau majorarea taxelor existente ar avea impact negative asupra celor care aduc bani în economie.
Reamintesc faptul că PNL a susținut întotdeauna cota unică de impozitare, iar experiența a arătat că aceasta a adus mai mulţi bani la buget decât impozitul progresiv.”
, a mai spus președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, în cadrul aceluiași comunicat.