Ziua Comunei Victoria, eveniment cultural cu artiști de marcă și multă distracție

Primăria Comunei Victoria – primar Costel Albu – împreună cu Consiliul Local al Comunei Victoria invită locuitorii acestei localități brăilene la Ziua Comunei Victoria.
Acest eveniment cultural, prilej de manifestare a tradițiilor brăilene, se va desfășura sămbătă, 21 mai 2022, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, începând cu ora 14:00, în cadrul Târgului comunal din localitatea Victoria.
Cu această ocazie, vor avea loc mai multe momente muzical – artistice la care vor participa: Viorica Macovei; Doinița Flutur și Tomis Junior; Săndel și Aurora Mihai; Mărioara Radu; Ciprian Popa; Nemuritorii; Ellie White.
De asemenea, va avea loc și un spectacol folcloric sub titlul „Datini, joc și voie bună” la care vor participa: Grupul Folcloric Padina din Victoria, Ansamblul Folcloric Grâușorul Osmănean din Comuna Unirea, Ansamblul Folcloric Hora Măxinenilor din Comuna Măxineni și Ansamblul Folcloric Spicul din Comuna Siliștea.
Prezintă Gabriela Popa, director revista Infozone.
„Pe 21 mai vă aștept cu drag la primul spectacol din acest sezon. Ansambluri folclorice, artiști unul și unul, parc de distracții, grătare încinse, iar la final un minunat foc de artificii. Vă aștept să petrecem împreună o zi de poveste la Victoria.”, ne-a spus Gabriela Popa, adresând totodată o invitație publică tuturor brăilenilor.