“Muzică de film”, un spectacol inedit în concepția Filarmonicii “Lyra – George Cavadia” Brăila

Sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 19:00, va avea loc pe scena sălii de concerte a Casei Tineretului din Brăila un eveniment cultural dedicat muzicii de film, ca urmare a conlucrării a trei instituții partenere: Filarmonica “Lyra – George Cavadia” Brăila, în calitate de organizator, Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila.
Vor fi prezenți pe scenă: renumita naistă din Republica Moldova, Adriana Babin, baritonul Cătălin Petrescu, solist al Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” București și mezzosoprana Magda Duțu, însoțiți, desigur, în periplul lor muzical, de Orchestra de suflători “Danubius” a Filarmonicii “Lyra-George Cavadia” la pupitrul căreia se va afla dirijorul Petrea Gogu, a cărui pregătire laborioasă va conduce această experiență muzicală spre una memorabilă. Prezentarea va fi asigurată de doamna profesor Alexandra Gurgu.
Biletele pot fi procurate de la Agenția Filarmonicii din strada “Ana Aslan” nr. 29, sau online de pe platforma BLT.ro. Prețul biletului pentru adulți este de 40 de lei, pentru pensionari și studenți, 20 de lei, iar pentru elevi, 10 lei.