Noul subprefect Virginia Loredana Badiu: „Asigur cetățenii județului Brăila că îi voi reprezenta cu devotament, cinste și corectitudine, în relația cu Guvernul României!”

Virginia Loredana Badiu, recent numită în funcția publică de subprefect al județului Brăila, a depus joi, 05 mai 2022, jurământul de credință în cadrul unei ceremonii desfășurată în sistem de videoconferință, la care au participat Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reprezentanți ai autorităților publice locale, parlamentari și șefi ai serviciilor publice deconcentrate.
”Experiența pe care am acumulat-o în administrația publică, cunoscut fiind faptul că sunt deja la al treilea mandat de consilier municipal, mă îndreptățește să asigur cetățenii județului Brăila că îi voi reprezenta cu devotament, cinste și corectitudine, în relația cu Guvernul României. De asemenea, voi depune tot efortul ca Instituția Prefectului să se mențină un model de transparență și eficiență, un partener de nădejde, dar mai ales un partener activ, în relația cu administațiile publice locale.
Am în față o nouă provocare, dar sunt convinsă că, în echipă cu domnul prefect Iulian Timofei vom îmbunătăți performanța administrativă a organismelor publice din județul nostrum.”
a spus noul subprefect Virginia Loredana Badiu în mesajul adresat celor prezenți la eveniment.
La rândul său, prefectul județului, Iulian Timofei, a ținut să o felicite și să o asigure de tot sprijinul instituțional, uman și colegial.
”Dnă subprefect, vă felicit. Vă urez succes în activitate și vă asigur de tot sprijinul meu! Din punctul meu de vedere, echipa din cadrul Palatului Administrativ este acum completă și sper că împreună cu doamna subprefect Virginia Loredana Badiu, cu echipa de conducere a Consiliului Județean, precum și cea a Primăriei Municipiului, lucrurile vor intra într-o normalitate firească, o normalitate care va fi benefică Județului Brăila.”, a declarat Iulian Timofei, prefectul Județului Brăila
Badiu Virginia Loredana este economist de profesie și consilier local municipal, la al treilea mandat.
Hotărârea nr. 605 de numire a noului subprefect al județului Brăila a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 439, din data de 4 mai 2022.