Începând de astăzi, prefectul Iulian Timofei a dat startul audiențelor cu prezența fizică a cetățenilor!

Astăzi, prefectul Județului Brăila, Iulian Timofei, a dat startul programului de audiențe pe anul 2022 cu prezența fizică a cetățenilor.
Dacă până acum, întrevederile directe cu cetățenii au fost suspendate din cauza pandemiei, în tot acest răstimp audiențele fiind derulate prin telefon, iată că, începând de astăzi, s-a revenit la forma tradițională, întâlnire față în față, au precizat reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Brăila.
”Potrivit procedurii, cetățenii care doresc să poarte o discuție, în cadru oficial, cu reprezentantul Guvernului în teritoriu, sau să solicite consiliere în legătură cu diverse probleme pe care le întâmpină, se pot adresa instituției în sensul completării unei cereri de primire în audiență.
Pentru asta pot completa Formularul on-line, disponibil pe site-ul instituției, la secțiunea «Contact-Audiențe», cu mențiunea că trebuie completate cu informațiile solicitate toate câmpurile din formular.
Pentru cei care aleg varianta tradițională de înscriere în audiență, aceștia vor completa o cerere care trebuie să conțină datele personale ale petentului (nume, prenume, adresă de domiciliu și număr de telefon), precum și o expunere pe scurt a problemei pentru care solicită audiență.”
, a explicat prefectul Iulian Timofei.
În cazul în care conducerea instituției dispune aprobarea cererii, solicitantul va fi informat telefonic asupra modalității de desfășurare a audienței, respectiv data și ora stabilită pentru desfășurarea întrevederii cu prefectul Județului Brăila.