Ziua Națională a Tineretului | Prefectul Iulian Timofei: “Dragi tineri, vă încurajez să aveți încredere în forțele proprii şi în potențialul cu care sunteți înzestrați”

Prefectul județului, Iulian Timofei a participat la acțiunile dedicate Zilei Naționale a Tineretului – 2 Mai derulate în mai multe locații din municipiu și județ.
Organizatorii – Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului, Instituția Prefectului-Județul Brăila, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret – Compartimentul de Tineret – au pregătit un amplu program care a cuprins, printre altele, acțiuni precum “Mișcare tinerească în aer liber”, “Întreceri de Tineret”, “Prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor”.

“Dragi tineri, vă încurajez să aveți încredere în forțele proprii şi în potențialul cu care sunteți înzestrați. Profitați de prezent pentru a vă putea bucura de viitor! Dați dovadă mereu de curaj, perseverență, tenacitate pentru a acumula noi experiențe și a cuceri noi orizonturi. Stabiliți-vă mereu noi obiective, țintiți spre scopuri mărețe. De Ziua Națională a Tineretului, vă urez să excelați în tot ceea ce v-ați propus! La mulți ani!”

a transmis prefectul Iulian Timofei

De asemenea, reprezentanții Poliției Rutiere Brăila au pregătit o întâlnire tematică, cu scop informativ, asupra prevenției rutiere, intitulată “Educația rutieră pentru tineri”.
În plus, programul a cuprins și un spectacol în aer liber pe scena din Parcul Monument intitulat “Joc și cântec românesc”.
Tot cu ocazia marcării evenimentului de tineret, Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila a organizat o expoziție online cu reviste de cultură și artă pentru tineret, un atelier de picturi, un club de lectură, vizionări de filme precum și o dezbatere cu tema “Drepturi și libertăți pentru tinerii din Uniunea Europeană”.

Sursă foto: Fb. Instituția Prefectului – Județul Brăila