Filarmonica “Lyra–George Cavadia” invită brăilenii iubitori de muzică la un concert cameral de excepție

Vrem să vă menținem conectați la pulsul cultural, de aceea vă oferim un concert cameral de excepție provenit dintr-o conexiune fantastică a membrilor formației camerale ce a condus spre o formulă ideală: soprana Silvia-Alice Niță, baritonul Constantin Lupu, violoncelista Tereza Gânju și pianista Ludmila Calalb. Repertoriul abordat de cei patru muzicieni a garantat succesul apariției lor anterioare și cu siguranță vă va captiva și pe dumneavoastră!
Noul eveniment va avea loc în data de 7 mai 2022 de la ora 19:00, la Sediul Filarmonicii din strada „Ana Aslan” nr. 29, și va lua naștere prin unirea forțelor celor trei instituții partenere: Filarmonic “Lyra-George Cavadia” Brăila în calitate de organizator, Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila, în calitate de parteneri. Prezentarea va fi asigurată de doamna profesor Marilena Niculescu.
Biletele pot fi deja procurate de la Agenția Filarmonicii din strada „Ana Aslan” nr. 29, sau online de pe platforma BLT.ro: https://www.blt.ro/concert-cameral-extraordinar.html. Prețul biletului pentru adulți este de 30 de lei, pentru pensionari și studenți de 20 de lei, iar pentru elevi de 10 lei.
Vă așteptăm cu drag!

Alexandra Gurgu, secretar muzical al Filarmonicii “Lyra – George Cavadia” Brăila