Vineri HC Dunărea Brăila joacă acasă cu CS Măgura Cisnădie | Adrian Manole: „Suntem optimiști chiar dacă avem multe jucătoare accidentate”

Pe data de 6 mai 2022 este programată runda cu numărul XXIII din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competițional. HC Dunărea Brăila va întâlni CS Măgura Cisnădie, vineri, începând cu ora 17:00, în Sala Polivalentă din Brăila.
Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:30. Prețul este de 15 lei.
Meciul va putea fi urmărit în direct pe canalul de YouTube HC Dunărea Brăila iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=67047.
Între anii 2019-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, 3 dintre ele fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 09.03.2022, atunci când echipa din Cisnădie s-a impus cu scorul de 25 la 21. Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a 7-a cu 34 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 4-a în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 42 puncte.

”Această pauză de două săptămâni a dat posibilitatea echipei de a se antrena mai mult dar și de a se odihni având în vedere că au fost meciuri jucate la diferență de 3-4 zile. Ne luptăm pentru un loc cât mai bun în campionat și ne dorim să urcăm cât mai sus. Mai sunt patru meciuri din acest sezon competițional și avem șanse reale să ocupăm o poziție cât mai aproape de podium. Suntem optimiști chiar dacă avem multe jucătoare accidentate.”

a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole

După meciul cu Măgura Cisnădie, echipa brăileană întâlnește SCM Craiova, în deplasare, etapă ce este programată pe data de 14 mai 2022, în Sala Sporturilor din Craiova.
Hai, Dunărea Brăila!