Brăilean depistat de jandarmi cu un cuțit asupra sa, într-o zonă centrală a orașului

Sursă foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila

Un brăilean, în vârstă de 40 de ani, a fost depistat, luni dimineață, cu un cuțit asupra sa în fața Palatului de Justiție din Municipiul Brăila, de către jandarmul aflat în serviciu la Judecătoria Brăila.
„Luni, 18 aprilie a.c., în jurul orei 09:20, subofițerul aflat în serviciu la Judecătoria Brăila a observat în fața clădirii un bărbat care avea un comportament neobișnuit. Acest fapt i-a stârnit suspiciuni jandarmului, așa că s-a hotărât să afle motivul, interceptându-l și legitimându-l.”, au specificat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila în cadrul unui Buletin Informativ emis luni, 18 aprilie 2022.
„În urma controlului corporal preventiv, a fost găsit «motivul» comportamentului suspect: brăileanul purta în buzunarul drept al gecii un cuțit cu lungimea totală de 23 de centimetri, din care lama de 10,5 centimetri. Omul i-a declarat colegului nostru că «are mulți dușmani și că vrea să se apere», însă această explicație nu l-a «scăpat» de întocmirea actelor de depistare.”, au mai spus reprezentanții I.J.J. Brăila.
Conform sursei citate anterior, cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila.