CSM București vs. HC Dunărea Brăila, scor final 28 – 21

Astăzi, 12.04.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XXII-a a Ligii Florilor MOL, retur competițional, în deplasare, împotriva echipei CSM București. Prima repriză a fost câștigată de echipa gazdă, cu scorul de 13 – 10, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei bucureștene, scor final 28 – 21.
Au marcat pentru Brăila: Tamires (5), Epureanu S. (1), Rodrigues (5), Gomes Da Rocha (6), Coteț M. (1), Sazdovska J. (2), Mihai M. (1).
După această etapă, HC Dunărea Brăila se menține pe locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”Felicitări echipei CSM București, au meritat cele trei puncte astăzi. Noi avem aceleași probleme, după meciul cu Buzău am avut un singur antrenament în care Kurtovic a devenit indisponibilă și a trebuit să schimb din nou schema de joc folosind jucătoarele tinere. Pe de altă parte sunt bucuros că am încheiat meciul fără accidentare, urmează un timp de respiro în care ne vom pregăti mai bine pentru ultimele patru meciuri.”

Neven Hrupec, antrenor HC Dunărea Brăila

”Am jucat împotriva unei echipe puternice, știam că va fi o partidă dificilă dar am dat tot ce am putut pe teren.”

Francielle Gomes da Rocha, jucătoare HC Dunărea Brăila

Echipa brăileană revine în Sala Polivalentă pe data de 07 mai 2022 atunci când va întâlni CS Măgura Cisnădie, contând pentru etapa a XXIII-a.
Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături la această partidă și îi îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei. Hai, Brăila!

HC Dunărea Brăila