Sistemul de irigații din Județul Brăila, un subiect important dezbătut de deputatul Popa și premierul Nicolae Ciucă

Deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, a avut săptămâna aceasta o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă, întâlnire în cadrul căreia, potrivit propriilor declarații, au discutat despre un subiect important la ora actuală, agricultura brăileană și cea românească.
„Ieri, am avut o întâlnire cu domnul premier Nicolae Ciucă, abordând un proiect, un proiect de suflet îi pot spune, agricultura.”, a spus deputatul Alexandru Popa.
Președintele liberalilor brăileni a mai precizat că au discutat și despre actualul sistem de irigații din Județul Brăila, cât și despre găsirea unor eventuale soluții pentru modernizarea acestuia.
„Am încercat să găsim soluții pentru dezvoltarea și modernizarea sistemului de irigații din Brăila. Dumnealui m-a asigurat că vom avea tot sprijinul, în viitorul apropiat, pentru a pune în funcțiune stațiile care nu sunt astăzi funcționale.
Am gândit și unele măsuri pe care le voi prezenta public, după ce vor ajunge să fie implementate pentru partea de agricultură.”
, a mai precizat președintele PNL Brăila. El a mai declarat jurnaliștilor faptul că, în curând, este posibil ca premierul Nicolae Ciucă să facă o vizită în Județul Brăila.
„În viitorul apropiat dumnealui va avea o vizită la Brăila, în care o să-i explicăm planul pe care l-am gândit pentru agricultura brăileană, cât și pentru agricultura românească.”, a mai spus deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila.