Deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, îl vrea șef de partid pe premierul Nicolae Ciucă!

Liberalii brăileni vor plecarea lui Florin Cîțu de la șefia partidului. A fost semnalat deja faptul că în jur de 40 de filiale de partid din întreaga țară au semnat o scrisoare adresată lui Cîțu prin care i se solicită demisia din funcția de șef al partidului.
Scrisoarea celor 40 de lideri ai organizațiilor județene din întreaga țară ar urma să-i fie înmânată lui Cîțu în cursul zilei de joi.
Întrebat despre acest subiect, Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, că filiala brăileană a fost printre primele filiale care au semnat scrisoarea în cauză.
”Eu sunt a cincea sau a șasea filială, nu mai rețin exact, care a semnat… Nu neapărat că nu-l mai doresc pe domnul Cîțu. Îi mulțumesc pentru ce a făcut pentru PNL în perioada asta, dar mă regăsesc în viitorul proiect politic și-mi doresc o schimbare. Cred că este cel mai bine și pentru PNL, cât și pentru România. O schimbare este necesară la acest moment.”, a susținut liderul liberalilor brăileni la întâlnirea de astăzi cu jurnaliștii.
Pentru Popa nu este prima dată când își exprimă dezacordul față de Cîțu, lucru pe care, de altfel, îl recunoaște chiar el: ”Cred că n-ar trebui să explic prea mult, știți că nici în prima etapă, când domnul Florin Cîțu a câștigat președinția partidului, nu am fost alături de dumnealui.”
În opinia lui Alexandru Popa, singura persoană care ar putea conduce Partidul Național Liberal este actualul premier al României, Nicolae Ciucă.
”Îi mulțumesc (n.red. lui Florin Cîțu), să știți că în perioada în care a fost președinte, și încă e președinte, el a fost un om corect cu noi, dar planurile de viitor și ceea ce doresc eu pentru filiala Brăila și pentru locuitorii din județul Brăila nu coincid cu planul dumnealui de dezvoltare.”
Președintele PNL Brăila a mai susținut că, din punctul său de vedere, cel mai potrivit la șefia partidului este actualul premier Nicolae Ciucă.
”Din punctul meu de vedere, singurul care poate aduce viața cetățenilor din România, astăzi, pe linia de plutire este domnul premier Nicolae Ciucă. Eu asta mi-aș dori. Acum nu știu dacă va fi, sau nu va fi așa, dar opțiunea mea, cu siguranță, este domnul premier Nicolae Ciucă.”, a mai declarat Alexandru Popa, președintele PNL Brăila.