Ruxanda Ciupercă-Ruxy și Dumitru Ștefănescu-Ștef prezenți cu lucrări la Salonul de Primăvară al Artei Naive de la Bacău

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bacău, în parteneriat cu Centrul de Cultură „George Apostu”, organizează în perioada 25 martie – 10 aprilie 2022, la Galeriile de Arte ale Centrului Cultural „George Apostu”, a 31-a ediție a Salonului de Primăvară al Artei Naive.
Cea de-a XXXI-a ediție a „Salonului de Primăvară al Artei Naive” reunește peste 140 de lucrări de artă plastică (pictură și sculptură), purtând semnătura celor 65 de creatori din diferite județe ale țării – Bacău, Ilfov, Iași, Brăila, Galați, Vaslui, Suceava, Caraș-Severin, Dâmbovița, Bihor și Prahova.
Din partea Brăilei au participat cu câte 2 lucrări: Ruxanda Ciupercă-Ruxy cu lucrările „Recoltă bogată”, „Noaptea Sânzienelor” și Dumitru Ștefănescu-Ștef cu lucrările „Apocalipsa” și „La seceriș”.
Conform precizărilor oferite de Dumitru Ștefănescu-Ștef, Ruxanda Ciupercă-Ruxy pentru lucrarea „Recoltă bogată” a primit Premiul Cultural „George Apostu”.
Pentru anul 2022, programul cultural al Centrului de Cultură „George Apostu” se desfășoară sub genericul „Trecut și Viitor – Paradigme ale Ființării”.

„Recoltă bogată” de Ruxanda Ciupercă-Ruxy