HC Dunărea Brăila vs. CSM București, scor final 18 – 30

Astăzi, 23.03.2022, HC Dunărea Brăila a disputat meciul din Turul 2 – Cupa României Fan Courier, pe teren propriu, împotriva echipei CSM București. Scorul la pauză a fost 12 – 18, iar partida s-a încheiat în favoarea echipei bucureștene, scor final 18 – 30.
Au marcat pentru Brăila: Tamires M. (3), Araujo L.(2), Sazdovska J. (2), Coteț M. (1), Mihai M. (3), Lăscăteu D. (2), Kurtovic A. (4), Sandu A. (1).

”A fost un meci foarte greu, iarăși am fost într-o situație dificilă cu acest meci, am schimbat de trei ori echipa. Dacă vă puteți imagina, dimineață am o fată, după amiază altă fată. A fost o situație dificilă pentru că Jacobsen ieri era pregatită, dar în dimineața asta a avut febră mare, Rodriguez are probleme de sănătate și îmi este greu mie, ca antrenor, să pregătesc meciul. Dar în zece zile aștept să revină unele dintre ele, aștept să revina și Francielle Da Rocha, și atunci o să fie cu totul și cu totul altă situație. La meciul de astăzi am dat șansa tuturor fetelor, să vedem nivelul. Sunt mulțumit de Coteț, a luptat foarte bine în defensivă și avem potențial pentru viitor și sper să am echipa completă. După această ploaie cred că o să vină și soarele și dacă avem iarăși echipa care a jucat cu Bistrița, putem câștiga. Mai avem 7 meciuri și sper ca totul să revină la normal.”

Neven Hrupec, antrenor principal HC Dunărea Brăila

”Nivelul nostru este mai ridicat față de cât a arătat astăzi tabela. Să joc împotriva unei echipe atât de puternică este un vis realizat și mă bucur că antrenorul a avut încredere să introducă în teren și fetele tinere.”

Ana-Maria Caraman, portarul echipei HC Dunărea Brăila

În partida de astăzi, antrenorul Neven Hrupec a folosit 7 jucătoare sub 23 de ani, toate românce, 5 dintre ele fiind formate de clubul nostru, iar 4 dintre aceste tinere au reușit să marcheze în poarta fostei campioane a României. Portarul Ana-Maria Caraman a reușit trei intervenții din acțiune și a apărat o lovitură de la 7 metri.
Drumul echipei HC Dunărea Brăila în Cupa României Fan Courier se oprește odată cu această partidă.
Echipa continuă să lupte pentru un loc cât mai bun în campionat. Etapa a XX-a se va disputa în deplasare, în data de 2 aprilie 2022, împotriva echipei CSM Deva, urmând ca echipa brăileană să revină în Sala Polivalentă pe data de 9 aprilie 2022, atunci când va întâlni SCM Gloria Buzău.
Mulțumim galeriei și suporterilor care ne-au fost alături la această partidă și îi îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei. Hai, Brăila!

HC Dunărea Brăila