În intervalul martie-aprilie 2022, în incinta Galeriei „Violon d’Ingres”, brăilenii pot vizita expoziția de pictură a elevei Dan Ana Maria

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează în intervalul martie-aprilie 2022, în incinta Galeriei „Violon d’Ingres”, expoziția personală a elevei Dan Ana Maria. Lucrările expuse sunt parte integrantă a activității autoarei, cu o pasiune pentru formă și culoare, impresionând prin vibrația culorilor și a pensulei dar și prin compoziția figurativă, evidențiind inventivitatea și originalitatea artistei în devenire.
Spațiul expozițional ce găzduiește acest eveniment, Galeria „Violon D’Ingres”, din cadrul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila are ca scop îmbogățirea activității expoziționale a creatorilor de artă neprofesionistă, prin punerea la dispoziție a spațiului special destinat, la etajul al II-lea al clădirii, din Piaţa Traian, nr. 2.
Principiul fundamental al funcționării acestei galerii este promovarea creaţiilor artistice neprofesioniste, un important factor de susținere a vieţii culturale, promovând creaţia artistică a amatorilor, prin asigurarea vizibilităţii acesteia.
Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila invită pe această cale toți brăilenii și nu numai, iubitori de frumos prin talentul cu care au fost înzestrați, să se adreseze instituției pentru a-și expune gratuit lucrările, oferind astfel ocazia, pentru călătorul grăbit și prins în agitația tumultuoasă a zilelor moderne, să-și îndrepte pașii spre această galerie de artă, unde va întâlni un loc plăcut ochiului și folositor sufletului, cu lucrări realizate din pasiune pentru arta.