„Ne-a ieșit pe nas!”, show de comedie cu Doru Octavian Dumitru

Vineri, 25 martie 2022, începând cu ora 19:00, la Casa Tineretului, din Municipiul Brăila, va avea loc show-ul de comedie „Ne-a ieșit pe nas!”, susținut de renumitul Doru Octavian Dumitru.
“Cred cu tot sufletul și bazat pe toată experiența mea profesională de până acum, în puterea vindecătoare a comediei. Cred că abilitatea de a râde inteligent rămâne cea mai dinamică formă de terapie pentru desprinderea din ghearele durerii, a tristeții și a stresului. Pentru mine, alături de credință și educație, râsul rămâne cea mai plăcută și pură formă de rezistență și purificare a spiritului uman.”, a spus Doru Octavian Dumitru.
Doru Octavian Dumitru s-a născut în orașul Arad, a crescut în Bacău și s-a stabilit în final în București, imediat cu anul de începere a facultății. A absolvit Facultatea de Instalații din București și își amintește cu mare plăcere de anii frumoși ai studenției, ani care au însemnat începutul carierei sale de comedian.
Nu regretă nici o secundă că a ales drumul profesiei de umorist și rămâne deplin recunoscător tuturor celor care i-au dăruit inspirație și ajutor de-a lungul acestei călătorii de viață, atât din țară cât și din străinătate. După nenumărate spectacole de umor scrise și interpretate în peste 35 de ani de practicare a acestei meserii, rămâne imaginea unui spirit liber ca artist și una din figurile cele mai originale și importante din comedia românească. El rămâne artistul român carismatic și elegant care a pus bazele stand-up-ului românesc atât înainte cât și după anii 1990, mereu talentul și prestațiile sale profesionale fiind măsura ineditului și promovării unui umor complex de mare finețe și adâncime. Prin comedia acestui mare artist popular se învață arta umorului inteligent, curat și savoarea naturaleții.
Pretul unui bilet: 60 lei https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/2571/doru-octavian-dumitru-one-man-show-braila-teatrul-tineretului-braila-25-martie-2022
Biletele se gasesc la Palatul Culturii Brăilene LYRA astfel: Luni 15:00-19:00, Marți 15:00-19:00, Miercuri 15:30-19:00, Vineri 15:00-19:00. Relații suplimentare la tel: 0787 817 063.