Două petarde și o fumigenă, descoperite de jandarmi la un spectator, la meciul de fotbal de la Făurei!

Jandarmii brăileni au demonstrat, încă o dată, că nimic nu poate scăpa vigilenței lor. O dovadă concretă o reprezintă meciul disputat în acest weekend între echipele CS Făurei și Oțelul Galați, pe stadionul din orașul Făurei unde au descoperit un spectator ce avea asupra sa material pirotehnic, deși legea interzice acest lucru.
„Materiale pirotehnice în zona destinată spectatorilor oaspeți, la meciul dintre echipele CS Făurei și Oțelul Galați, disputat sâmbătă, 12 martie a.c., pe stadionul din orașul Făurei.
Jandarmii care se aflau în zona stadionului pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, au interceptat și legitimat un bărbat aflat în zona destinată spectatorilor oaspeți, iar în urma controlului corporal, în buzunarul drept al blugilor, au fost găsite 2 petarde din categoria P1 cu lungimea de 6 centimetri și 1 fumigenă neinscripționată cu lungimea de 13 de centimetri.”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, în cadrul unui Comunicat de Presă, emis astăzi.
Conform acestei surse, oamenii legii au întocmit imediat act de sesizare, cazul fiind preluat mai departe de către polițiștii brăileni.
„Colegii noștri au întocmit actul de sesizare, materialele pirotehnice găsite în urma controlului corporal au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările în acest caz au fost preluate de către polițiști.”, au mai declarat reprezentanții I.J.J. Brăila.

Susă foto: Fb. Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila