Se fac înscrieri la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”!

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipilui Brăila și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează în perioada 03-05 iunie 2022, cea de a XVII-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”.
Festivalul concurs, ce se desfășoară sub semnul numelui celui înscris în Cartea de Aur a muzicii ușoare românești, George Grigoriu, are drept scop promovarea muzicii ușoare autentice, afirmarea și lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii ușoare românești și internaționale.
Evenimentul se desfășoară pe două secțiuni: concurs (24 de participanți) și recitaluri susținute de artiști prestigioși ai genului.
Înscrierea la preselecţia Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu” este deschisă tuturor tinerilor, cu vârsta cuprinsă între 16 – 30 de ani, împliniți până la data Galei evenimentului și care vor trimite materialele necesare înscrierii, până în data de 31 martie 2022, la adresa de e-mail festival.braila@gmail.com.
Premiile ce vor fi acordate în acest concurs sunt următoarele:
• Trofeul George Grigoriu – 4.000 euro;
• Premiul I – 2.000 euro;
• Premiul II – 1.500 euro;
• Premiul III – 1.000 euro;
• Menţiune – 500 euro.
Date de contact:
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila
Piața Traian, nr. 2, Brăila, România
Tel/ Fax 0239/614.710/+40725.526.810
Email: festival.braila@gmail.com
Pentru mai multe informații, cei interesați pot accesa paginile oficiae ale evenimentului http://www.festival-george-grigoriu.ro și respectiv http://www.centruldecreatiebraila.ro