Premieră pentru Lensa: Retailerul de optică deschide primul său magazin dintr-un mall, în Brăila

Începând de mâine, 3 martie 2022, Lensa, cel mai apreciat magazin de optică din România, deschide primul său showroom din Brăila. Inaugurarea magazinului din Brăila este o noutate pentru companie, acesta fiind primul showroom Lensa deschis într-un mall din România.
Situat pe Strada Principală, numărul 4B, în incinta Brăila Mall, cel mai nou showroom Lensa dispune de un spațiu de vânzare de 115 metri pătrați și este dotat cu 2 cabinete optometrice. Clienții vor avea la dispoziție peste 500 de modele de ochelari de vedere și de soare, de la branduri de top precum Fossil, Hugo Boss, Ray Ban, Tommy Hilfiger, Versace, Dolce&Gabbana și altele, dar și accesorii și soluții de întreținere. Noul showroom din Brăila este al 17-lea din rețeaua de magazine Lensa din România și al doilea deschis anul acesta, după cel mai recent, inaugurat pe 20 ianuarie, în Bacău.

Rabla la ochelarii de vedere, vouchere de 1.000 de lei
Începând cu 1 martie, Lensa derulează ediția de primăvară a programului „Rabla la ochelarii de vedere”. Anul acesta, compania dublează valoarea totală a voucherelor pentru înlocuirea unei perechi de ochelari vechi, la 1.000 lei.
Pentru a beneficia de programul Rabla, persoanele care doresc să își schimbe o pereche de ochelari vechi cu unii noi trebuie să se înscrie în program pe http://www.lensa.ro/s/rabla-la-ochelarii-de-vedere și să predea o pereche de ochelari într-unul din magazinele Lensa.
La achiziția unei perechi noi de ochelari de vedere, fiecare cumpărător va primi 10 vouchere a câte 100 de lei fiecare. Voucherele Rabla sunt transmisibile și pot fi utilizate până la data de 1 mai 2022, atât pentru comenzile online pe Lensa.ro, cât și pentru achiziții în magazine, în valoare de minimum 300 de lei.
Programul „Rabla la ochelarii de vedere” se derulează exclusiv offline, în magazinele Lensa din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Arad, Oradea, Bacău. În contextul expansiunii accelerate, noile magazine Lensa care vor fi deschise pe parcursul campaniei „Rabla la ochelarii de vedere” vor intra automat în program.
Pașii înscrierii în programul „Rabla la ochelarii de vedere”:
1. Clienții se înscriu online în program pe Lensa.ro;
2. Ochelarii de vedere vechi se predau într-un magazin Lensa;
3. Consultanții Lensa verifică prescripția pentru ochelari. Dacă este o prescripție mai veche de un an, clienții pot opta pentru o programare la o consultație gratuită;
4. Este comandată noua pereche de ochelari de vedere, în baza prescripției. Clienții intră în posesia voucherelor Rabla. Un singur voucher Rabla este aplicat la comanda noilor ochelari de vedere. Restul voucherelor pot fi utilizate pentru orice achiziție în valoare minimă de 300 de lei, până la data de 1 mai 2022;
5.După primirea unui SMS, comanda poate fi ridicată din magazin.

Despre Lensa:
Lensa.ro este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după opt ani de existență s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România, având peste 200.000 de comenzi anual. În prezent, compania deține 17 showroom-uri în marile orașe din țară și un magazin online.