Autoritățile locale solicită brăilenilor care găzduiesc refugiați ucraineni să informeze cu privire la acest lucru CJCCI, la numărul de telefon 0731 232 773!

În contextul conflictului militar din Ucraina, autoritățile locale solicită brăilenilor care găzduiesc refugiați ucraineni să informeze cu privire la acest lucru Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI), la numărul de telefon 0731 232 773.
Pe baza acestor informații, autoritățile locale vor putea asigura familiilor de refugiați ucraineni servicii medicale, psihologice, religioase, sociale, traducători de limbă rusă și ucraineană precum și consultanță cu privire la procesul de imigrare.
În continuare, persoanelor care sunt cazate pe teritoriul județului Brăila li se asigură hrană caldă de către unități de alimentație publică, prin grija Primăriei Municipiului Brăila. De asemenea, Consiliul Județean Brăila asigură alocarea fondurilor necesare pentru sprijinul acordat refugiaților și persoanelor strămutate din Ucraina.