Cupa „Suporter Club Brăila”, ediția I – miniturneu de futsal la Polivalentă!

„În urmă cu aproximativ două luni de zile, glorii ale fotbalului brăilean și iubitori ai sportului rege au pornit pe un drum greu, dar frumos, înființând clubul de fotbal Suporter Club Brăila.
Proiectul, dincolo de pasiunea pentru fotbal și dragostea pentru orașul nostru și tradiția lui fotbalistică, are la bază principii clare, precum ONOARE, CORECTITUDINE, MERIT SPORTIV și RESPECT.
Nu dorim să ajungem la succes folosind liftul, ci urcând treaptă cu treaptă, astfel încât Suporter Club Brăila își va începe drumul către succes, din liga a V-a, în campionatul organizat de către AJF Brăila, ediția 2022-2023.”, a declarat într-un Comunicat de Presă Adrian-Ștefan Andrei, președintele clubului de fotbal „Suporter Club Brăila”.
„Îi invităm pe toți iubitorii fotbalului din Brăila să ne fie alături pentru a ne bucura împreună de reușitele clubului. Dorim să ne ghidăm întreaga activitate după un motto pe care îl considerăm profund și remarcabil: Totul pentru suporteri! Totul pentru Brăila!”, a mai spus același președinte.
Pentru a marca înființarea clubului de fotbal Suporter Club Brăila, în colaborare cu AS CS FC Brăila, va fi organizat un miniturneu de futsal, sub titlul Cupa „Suporter Club Brăila”, ediția I, la care vor participa echipele AJF Brăila, Dinamo Brăila, Juventus Brăila și Suporter Club Brăila, turneu care se va desfășura sâmbătă, 26 februarie 2022, în Sala Polivalentă „Danubius”, începând cu ora 17:00.
La eveniment vor fi alături de echipele participante și mari glorii ale fotbalului brăilean, respectiv Pelin Tudorel, Drăgoi Ionel, Darie Vasilică, Titirișcă Victor, Brătianu Vasile, Brătianu Costel, Rădulescu Angelin, Drogeanu Alexandru și nu numai, a promis Adrian-Ștefan Andrei, președintele clubului de fotbal „Suporter Club Brăila”.