Vernisajul Salonului Național de Plastică Mică Brăila, ed. a XXIII-a

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, Filiala Brăila organizează în data de 26 februarie 2022, începând cu ora 13:00, la Galeria de Artă a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, din Piața Traian, nr. 2, Vernisajul Salonului Național de Plastică Mică Brăila, ed. a XXIII-a.
Ediția din acest an a Salonului Național de Plastică Mică cuprinde lucrările a 431 de participanți, artişti plastici profesioniști, membri ai U.A.P. România și absolvenţi ai universităţilor de artă, cu lucrări de pictură, grafică, sculptură, arte decorative, fotografie etc.
Prezentarea vernisajului va fi făcută de criticul de artă Ana Amelia Mădălina Dincă, în prezența a o serie de artiști din Brăila, București, Constanța, Republica Moldova, Galați, Buzău, Ploiești, Slobozia și Călărași.
Vernisajul Salonului Național de Plastică Mică Brăila, ed. a XXIII-a se va desfăşura cu respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi în condiţii de siguranţă sanitară, conform HCNSU nr. 7 din 03.02.2022, privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.
Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila – Centrul.de.Creatie.Braila iar vizitatorii, în căutare de frumos pot vizita expoziția până în data de 14 aprilie 2022, cu respectarea legislației Covid-19 în vigoare.