Deputatul Nicu Niță a fost propus secretar al Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice din Camera Deputaților

Deputatul brăilean, social-democratul Nicu Niță, a fost propus de Grupul Parlamentar PSD, de a ocupa funcția de Secretar al Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice din Camera Deputaților.
„Sunt extrem de onorat de încrederea acordată și vreau să mulțumesc conducerii PSD și colegilor parlamentari pentru confirmarea în această funcție. Cea mai importantă prioritate a mea în calitate de secretar al Comisie pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice din Camera Deputaților este să continui ceea ce mi-am asumat de la începutul primului mandat de deputat: să apăr și să reprezint interesele cetățenilor și în mod special ale fermierilor români care reprezintă una din prioritățile mele.”, a declarat public deputatul brăilean.
Nicu Niță este convins că împreună cu colegii săi parlamentari din comisia de Agricultură și împreună cu ministrul PSD al Agriculturii Adrian Cheșnoiu vor reuși „prin colaborare și dialog alături de fermieri să oferim cele mai bune soluții legislative și executive pentru dezvoltarea domeniului agricol”.
Deputatul social-democrat a mai ținut să sublinieze faptul că, în calitate de secretar al Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară şi Servicii Specifice va fi mereu alături de fermierii din întreaga țară, susținându-i în special în dezvoltarea proiectelor.
„Ca membru și începând de astăzi și secretar al Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară şi Servicii Specifice am fost și rămân alături de fermierii români, pentru că rolul nostru, în Legislativ, este să le ușurăm munca și să îi ajutăm să își dezvolte proiectele.”, a spus deputatul Nicu Niță.
Precizăm că, în ceea ce privește activitatea sa parlamentară, din legislatura 2020 și până la ora actuală, deputatul brăilean s-a remarcat prin 39 propuneri legislative, dintre care 3 au fost promulgate legi, 11 întrebări și interpelări și 5 moțiuni.

Foto Fb. Grupul Parlamentar PSD Camera Deputatilor