Prefectul Timofei: „Instituția Prefectului va asigura suport nemijlocit în desfășurarea activității Serviciului de Pașapoarte”

Miercuri, 09.02.2022, prefectul Iulian Timofei a participat la ședința de evaluare a activității Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Brăila, întrevedere care s-a desfășurat prin intermediul terminalelor de videoconferință.
Cu această ocazie, prefectul Iulian Timofei i-a asigurat pe brăileni că instituția pe care o conduce va asigura suport nemijlocit în desfășurarea activității Serviciului de Pașapoarte, pentru a contribui la creșterea eficienței serviciilor oferite populației.
„Instituția Prefectului va asigura suport nemijlocit în desfășurarea activității Serviciului de Pașapoarte și va contribui la consolidarea reușitelor instituției în 2022. Sunt convins că și anul acesta se va acționa cu promptitudine și profesionalism în serviciile oferite cetățenilor, investind calitate și eficiență în securitatea și siguranța documentelor emise.”, a declarat public prefectul județului Brăila, Iulian Timofei.

Foto Fb. Instituția Prefectului – Județul Brăila