5 tineri au crezut că dau lovitura la barbut, dar jandarmii le-au „schimbat” norocul

Nu toate jocurile de noroc aduc bogăție! De acest lucru s-au convins cinci tineri din Județul Brăila atunci când, la fața locului, au apărut subit jandarmii. Deși au visat că se vor pricopsi rapid cu bani mulți, tinerii au uitat de lege și s-au ales doar cu pagubă în buzunare.
Intervenind prompt în acest caz, jandarmii brăileni și-au demonstrat încă o dată eficiența, eradicând încă o tentativă de câștig ilicit.
„Cinci tineri din localitatea brăileană Însurăței au crezut că dau lovitura la jocul de noroc „barbut”, numai că și-au pierdut brusc „norocul” atunci când un echipaj de jandarmerie i-a depistat.
Totul s-a întâmplat miercuri, 9 februarie a.c., în jurul orei 19:00. Tinerii au început să rostogolească zarurile, la intersecția a două străzi din orașul Însurăței, sperând că întunericul le va ține de „șase”. Norocul a dispărut odată cu apariția în zonă a unui echipaj de jandarmerie.”, au precizat public despre acest caz reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.
Jandarmii le-au aplicat sancțiuni contravenționale în cuantum de 2.500 lei, câte 500 lei de fiecare „jucător”, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 rep. pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.