Direcția de Sănătate Publică Brăila a început distribuirea către centre a tichetelor de masă pentru persoanele vaccinate!

Direcția de Sănătate Publică Brăila a început distribuirea către centre a tichetelor de masă pentru persoanele vaccinate. Confirmarea a venit în urma discuțiilor purtate, în cursul acestei zile, de către Prefectul Județului Brăila, Iulian Timofei cu reprezentanții conducerii Direcției de Sănătate Publică, în cadrul unei ședințe operative de lucru, susțin public reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Brăila.
Potrivit acestei surse, numărul de tichete primit de către DSP Brăila acoperă integral numărul persoanelor vaccinate în cursul lunii decembrie 2021, ianuarie și februarie 2022.
De asemenea, reprezentanții aceleiași institutii brăilene mai precizează faptul că: Voucherele în valoare de 100 de lei se acordă persoanelor care se vaccinează cu schema inițială (primele două doze Pfizer, Moderna sau Astra Zeneca sau doza unică Johnson&Johnson).
Ele nu pot fi acordate persoanelor care s-au vaccinat mai devreme de 3 septembrie 2021, data publicării Ordonanței de Urgență ce a introdus acordarea acestor vouchere.

Foto Fb. Instituția Prefectului – Județul Brăila