Sâmbătă, HC Dunărea Brăila joacă în deplasare cu CS Dacia Mioveni 2012

Etapa a XIII-a, Liga Florilor Mol – CS Dacia Mioveni 2012 vs. HC Dunărea Brăila

În data de 29 ianuarie 2022, este programată runda cu numărul XIII, din cadrul Ligii Florilor Mol. HC Dunărea Brăila va întâlni CS Dacia Mioveni 2012, începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor din Mioveni.
Meciul nu va fi televizat, dar poate fi urmărit live pe pagina de youtube https://www.youtube.com/c/HCDUNAREABRAILA. Totodată, cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=66972.
Având în vedere că echipa gazdă a promovat în Liga Națională în sezonul competițional 2020-2021, cele două echipe au disputat față în față doar 2 meciuri, ambele câștigate de echipa brăileană la diferență de 5 goluri. Ultima întâlnire a avut loc în data de 02.06.2021, atunci când Brăila a câștigat cu scorul de 24 la 19. Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a 5 a cu 22 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 11 a în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 9 puncte.

”Ne deplasăm la Mioveni cu moralul ridicat mai ales după ultima partidă disputată acasă, partidă în care am reușit să luăm cele trei puncte. Într-adevăr, am plătit scump pentru cele trei puncte și mă refer aici la accidentarea Maryiei Kanaval, care va fi indisponibilă o perioadă.”

Adrian Manole, președinte HC Dunărea Brăila

Odată cu etapa a XIII-a se încheie turul sezonului competițional. Prima etapă a returului este programată pe data de 5 februarie 2022, la Zălau.

HC Dunărea Brăila