Giulia Guarieiro noul inter stânga al Dunării Brăila

HC Dunărea Brăila anuntă întărirea apărării echipei cu noul transfer realizat. Giulia Guarieiro (26 de ani), de origine braziliană, a semnat contract pe 2 ani.
Sportiva a început să practice handbal la îndemnul surorii sale care deja juca handbal și pe care o admiră foarte mult. A activat în cadrul Clubului Sportiv Esporte Clube Pinheiros din Sao Paolo, unde a jucat timp de 10 ani, de la categoriile de bază până la maturitate, iar în anul 2017, Giulia a acceptat să joace în Spania, la Balonmano Bera Bera. În 2018 s-a transferat la Granollers, tot club spaniol. Cu ambele cluburi spaniole, Giulia a performat atât în Liga Europeană EHF cât și în Cupa Challenge EHF.
Printre performanțele Giulei se regăsește și participarea cu echipa națională a Braziliei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 2021. Experiența acesteia la echipa națională a țării natale a început în 2013, când a fost convocată la echipa de handbal de juniori a Braziliei. Totodată, Giulia a participat cu echipa națională a Braziliei și la Campionatul Mondial din Spania – 2021.

”Sunt entuziasmată să fac parte din echipa HC Dunărea Brăila. Este o onoare și un privilegiu să mă alătur unui asemenea club, cu un proiect atât de bun și o echipă puternică. Abia aștept să lupt pentru rezultatele echipei, alături de atâtea jucătoare de calitate și staff-ul grozav pe care îl are HC Dunărea Brăila. Sunt sigură că vom munci mult pentru a atinge cele mai bune rezultate și că va fi un sezon incredibil.”

Giulia Guarieiro

Conform regulamentului Federației Române de Handbal, jucătoarea va activa în cadrul clubului nostru din vară. Îi urăm bun venit încă de pe acum și succes în continuare!

HC Dunărea Brăila