Extrema stângă Larissa Fais Munhoz Araújo rămâne la Brăila

Larissa Fais Munhoz Araújo a semnat prelungirea contractului cu HC Dunărea Brăila. Astfel, aceasta va rămâne să facă performanță și să îndeplinească obiectivele comune până în luna iunie a anului 2023.
Din iunie 2021, Larissa este unul din stâlpii Dunării, evoluează pe postul de extremă stângă și a venit la Brăila din postura de medaliată cu bronz în EHF European League cu echipa CS Minaur Baia Mare. Totodată, din palmaresul acesteia mai fac parte și medaliile de argint și bronz în Liga Națională Românească cu Minaur Baia Mare (2021, argint) și cu Măgura Cisnădie (2018, bronz). Araujo este componentă a naționalei Braziliei și a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”Sunt foarte onorată și fericită să lupt alături de echipa HC Dunărea Brăila. Este un club format din oameni ambițioși și jucătoare excelente. Atmosfera creată de suporteri este foarte frumoasă. De asemenea, doresc să mulțumesc managementului pentru susținere și pentru că a continuat să muncească alături de noi. Am avut parte de o experiență extraordinară în acest sezon la Brăila, însă abia asteptăm să jucăm sezonul următor, unde ne-am propus să avem rezultate și mai bune.”

Larissa Fais Munhoz Araújo

Mulțumim jucătoarei că ne-a ales și suntem convinși că aportul acesteia la performanțele HC Dunărea Brăila va fi unul decisiv. Hai, Brăila!