Iulian Timofei este noul prefect al Judeţului Brăila!

Judeţul Brăila are un nou prefect! Iulian Timofei a fost numit prefect al Judeţului Brăila, printr-o Hotărâre de Guvern, publicată în Monitorul Oficial din 19 ianuarie 2022.
Iulian Timofei (51 de ani) , numit în funcția publică de prefect al județului Brăila, a depus joi, 20 ianuarie 2022, jurământul de credință în cadrul unei ceremonii în sistem de videoconferință, la care au participat subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, reprezentanți ai autorităților publice locale, parlamentari și șefi ai serviciilor publice deconcentrate.
”După o experiență lungă, închinată liniștii și ordinii publice, a respectării cu strictețe a legilor, asigur cetățenii județului Brăila că îi voi reprezenta cu maximă eficiență în relația cu Guvernul României. Totodată, Instituția Prefectului va fi un model de transparență și eficiență pentru toate instituțiile publice din județ și un partener categoric și activ în relația cu administațiile publice locale. Odată cu numirea în această funcție, îmi asum responsabilitatea de a deveni un sprijin total pentru oamenii de bună credință.”, a spus noul prefect în mesajul său adresat celor prezenți la eveniment.
Precizăm că Iulian Timofei l-a înlocuit în funcția de prefect pe Florin-Sergiu Dobrescu.