Notă maximă jandarmilor brăileni pentru asigurarea ordinii publice la manifestările religioase organizate de Bobotează

Ziua Bobotezei sau Ziua “Botezului Domnului” a decurs fără evenimente neplăcute la Brăila, datorită prezenței la manifestările organizate cu acest prilej joi, 6 ianuarie 2022, a jandarmilor, polițiștilor, pompierilor SMURD și a polițiștilor locali.
În această zi cu majoră semnificație spirituală, jandarmii brăileni au desfășurat acțiuni ample în zona lăcașurilor de cult din municipiu și județ, asigurând liniștea și ordinea, cât și siguranța credincioșilor participanți la diferitele manifestări religioase organizate cu această ocazie.

„Misiunile de asigurare a ordinii publice la manifestările religioase din municipiu și județ, prilejuite de Sărbătoarea “Botezul Domnului”(sau Bobotează), s-au încheiat fără probleme. Siguranța participanților a fost prioritatea noastră.
Mulțumim cetățenilor pentru răbdarea de care au dat dovadă și pentru că au respectat recomandările noastre!”, au declarat public reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.
Și pentru că toate aceste misiuni din ziua Botezului Domnului au fost desfășurate în colaborare cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila și Poliției Locale Brăila, jandarmii brăileni le-au mulțumit acestora pentru conlucrarea deosebită desfățșurată în scopul asigurării ordinii și liniștii în municipiul și județul Brăila: „De asemenea, le suntem recunoscători colegilor polițiști, pompierilor SMURD și polițiștilor locali pentru sprijinul pe care ni l-au acordat și îi asigurăm de o colaborare cel puțin la fel de bună și de acum înainte.”

Foto Fb. Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila