Invitație la teatru! „Bărbați, femei și viața dintre ei” – patru piese scurte de Anton Pavlovici Cehov

Duminică, 9 ianuarie 2022, iubitorii teatrului brăilean sunt invitați la sala mare a Teatrului „Maria Filoti”, din Municipiul Brăila, începând cu ora 18:00, la spectacolul „Bărbați, femei și viața dintre ei” – patru piese scurte de Anton Pavlovici Cehov.
Distribuţia: Alin Florea, Ramona Gîngă, Corina Moise, Valentin Terente și Adrian Ștefan.
Direcţia de scenă: Victor Ioan Frunză.
Scenografia: George Mosorescu.
Referitor la acest spectacol, reprezentanții teatrului brăilean au ținut să ofere câteva informații, menite să stârnească interesul pentru vizionarea sa: „Cehov, alături de alți mari dramaturgi din istoria teatrului, a fost și rămâne unul dintre profunzii „terapeuți”, probabil și prin adevărul etern al abordării temelor universal valabile ale Umanității. Directorul de scenă, Victor Ioan Frunză abordează celebrele pagini din creația dramaturgului rus, din punctul de vedere al inovării noțiunii de vodevil, astfel că, prin acest spectacol, luăm contact și cu postura de autor de comedie a marelui Cehov.
„Calhas (Cântecul lebedei)”, „Ursul”, „Jubileul” și „Cerere în căsătorie”, patru povești, patru bijuterii teatrale, patru „tablouri” în care cu greu nu te poți recunoaște! Patru pretexte de virtuozitate regizorală, au fost transformate de inteligența, rafinamentul și intuiția regizorală într-unul singur, profund și unitar stilistic.”

Biletele la acest spectacol de teatru pot fi obținute accesând link-ul https://www.blt.ro/barbati-femei-si-viata-dintre-ei.html.