D.J.S.T. Brăila organizează „Gala Sportului – premierea celor mai buni sportivi brăileni”

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila organizează în data de 16.12.2021, un eveniment dedicat celor mai buni 10 sportivi din Judeţul Brăila, sub titulatura „Gala Sportului – premierea celor mai buni sportivi brăileni”.
Ca urmare a sprijinului acordat de către Ministerul Tineretului şi Sportului cu un fond de premiere a sportivilor în valoare de 5000 lei, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila organizează în data de 16.12.2021, un eveniment dedicat celor mai buni 10 sportivi din judeţul Brăila, sub titulatura „Gala Sportului – premierea celor mai buni sportivi brăileni”.
Evenimentul se va desfășura la Sala de Sport Carantina, începând cu ora 14:00. Cu acest prilej va fi lansat și Nr. 13 al Revistei Sportul Brăilean.
Conform precizărilor organizatorilor acestui eveniment, clasamentul celor mai buni 10 sportivi premiaţi se realizează în baza aceluiaşi sistem de atribuire a punctajelor şi la nivel naţional, de către M.T.S., pentru Anuarele Sportive.
D.J.S.T. Brăila solicită pe această cale tuturor structurilor sportive din judeţul Brăila care întrunesc criteriile de acordare a punctajelor prevăzute în regulamentul de premiere ataşat prezentei (.docx), să transmită până la data de 08 decembrie a.c. rezultatele sportive obţinute în anul 2021 (direct la sediul D.J.S.T. Brăila sau pe adresele de e-mail: djst@braila.net; dsjbraila@gmail.com), conform modelului de tabel centralizator de rezultate sportive (docx).
Organizatorii acestui eveniment special sunt Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal Brăila. Finanțarea este asigurată, susțin organizatorii, de Ministerul Tineretului şi SportuluiJ