Luni, echipa mobilă de vaccinare din Brăila va ajunge în comuna Râmnicelu

Instituția Prefectului Județul – Brăila vă informează că Luni, 15 noiembrie, echipa mobilă de vaccinare din municipiul Brăila va ajunge în comuna Râmnicelu, pentru desfășurarea activității de imunizare a tuturor persoanelor eligibile cu vârsta de peste 12 ani.
Precizăm că asigurarea unei echipe mobile de vaccinare în localitate a fost solicitată de către Primăria comunei Râmnicelu, iar la nivelul Nucleului de coordonare a vaccinării împotriva Sars-CoV-2 Brăila s-a identificat o soluție în acest sens.
Astfel, s-a dispus constituirea unui echipe mobile de vaccinare arondată centrului din cadrul sălii de sport a Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” și deplasarea la Râmnicelu, în data de 15 noiembrie, pentru asigurarea fluxului de vaccinare, în intervalul orar 10:00-14:00, la sediul dispensarului din localitate.
Menționăm că transportul personalului va fi asigurat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila, echipa fiind însoțită și de o ambulanță SMURD, iar vaccinurile disponibile vor fi cele de la Pfizer și Johnson & Johnson.
Totodată, vă mai aducem la cunoștință faptul că astăzi, 12 noiembrie, în cadrul campaniei de vaccinare organizată în UAT Dudești, datorită echipei mobile au fost inoculate 108 persoane, respectiv 74 cu serul de la Pfizer și 34 cu Johnson & Johnson. La această acțiune a participat și conducerea Instituției Prefectului – Județul Brăila.

12.11.2021