Chiriac, președintele CJ Brăila (PSD): „Îi asigur încă o dată pe primarii din județ că, indiferent de culoarea politică, le voi acorda întreg sprjinul!”

„Drumul spre Salcia Tudor (DJ202A) este în curs de modernizare, s-a turnat primul strat de covor asfaltic.”, informează locuitorii acestui județ, președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, într-un mesaj public.
Președintele Consiliului Județean Brăila a vizitat astăzi, potrivit declarațiilor sale, comunele Salcia Tudor, Măxineni și Scorțaru Nou, unde s-a întâlnit cu primarii acestor localități: „Am mers astăzi și am discutat cu primarul comunei și cu consilierii locali despre stadiul lucrărilor pe acest sector dar și despre alte proiecte care sunt în derulare în comună. În curând se va intra în normal cu infrastructura spre Gulianca și Salcia Tudor.
Am ajuns și la Măxineni, unde am stat de vorbă cu cei din administrația publică locală în frunte cu primarul, mi-au spus despre planurile pe care le au pentru viitor și i-am asigurat de sprijinul meu atât cât permite bugetul Consiliului Județean.
La Scorțaru Nou s-a finalizat modernizarea sectorului de drum până la Sihleanu. Am discutat cu primarul și cu consilierii locali despre programul PNDL 3 și despre proiectele pe care le au pregătite pentru a atrage fonduri guvernamentale.”
În finalul mesajului său, Francisk Iulian Chiriac îi asigură pe toți primarii brăileni că pot miza pe sprijinul său, indiferent cărei formațiuni politice aparțin aceștia: „Îi asigur încă o dată pe primarii din județ că, indiferent de culoarea politică, le voi acorda întreg sprjinul.”

Foto Fb. Francisk Iulian Chiriac