Sala de concerte a Casei Tineretului Brăila își redeschide porțile, sâmbătă, cu un concert simfonic de excepție

Sala de concerte a Casei Tineretului Brăila își redeschide porțile sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 18:30, cu un concert simfonic de excepție, susținut de Orchestra de cameră “George Cavadia” a Filarmonicii “Lyra – George Cavadia” Brăila.
Filarmonica “Lyra – George Cavadia” a fost înființată în data de 31 mai 2016, prin Hotărârea Nr. 90 a Consiliului Județean Brăila și înscrisă în Registrul Artelor Spectacolului, Secțiunea: Instituții de spectacole sau concerte a Ministerului Culturii.
Prin grija Consiliului Județean Brăila, această instituție, de referință în spațiul cultural brăilean, începând cu stagiunea 2021 – 2022, are un nou sediu și o Sală de concerte, unde brăilenii sunt așteptați să deslușească tainele muzicii simfonice.
Așadar, locurile fiind limitate, cei interesați sunt invitați de către organizatori să achiziționeze din timp bilete de la sediul Filarmonicii din Calea Călărașilor nr. 52 (Casa Tineretului) sau de pe platforma BLT.ro.
Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reduceri substanțiale.
Conform informațiilor făcute publice de către organizatori, în conformitate cu legislația în vigoare privind situația pandemică actuală, accesul în Sala de concerte este permis în limita locurilor disponibile, la o capacitate maximă de 50%, purtarea măștii de protecție fiind în continuare obligatorie pe toată durata spectacolului.

Foto Fb. Filarmonica “Lyra George Cavadia” Braila