Deputatul Florin Mircea: „Toată lumea vine/revine la Brăila pentru a se poza cu podul. Bine că e pod, că dacă era tunel, cu ce se mai pozau?”

Deputatul brăilean, social-democratul Florin Mircea, i-a ironizat vineri, 27 august 2021, pe o rețea de socializare pe politicienii pentru care a devenit un trend deplasarea și fotografierea la Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, obiectiv ce a prins contur datorită inițiativei europarlamentarului Mihai Tudose (PSD).
„Am observat un nou trend în perioada aceasta, toată lumea vine/revine la Brăila pentru a se poza cu podul. Bine că e pod, că dacă era tunel, cu ce se mai pozau?”, s-a întrebat retoric politicianul Florin Mircea în mesajul său.
„”Politicieni” care până anul trecut habar n-aveau de politică, să nu mai vorbim de administrație, precum și pierzătorii alegerilor care și-au însușit frâiele și au început sa tragă sforile, cu toții se pozează cu podul, de parcă e construit efectiv de ei.”, a mai scris deputatul social-democrat.
Și pentru ca ironia să fie dusă până la capăt, deputatul Florin Mircea le-a adresat un îndemn celor în cauză, sugerându-le să vină cu inițiative proprii cu care să se poată lăuda: „Măi fraților, nu mai bine ați avea și voi o inițiativă?! O idee de a construi ceva, de a vopsi un gard, a vărui un pom, ceva, orice care să facă bine țării, mai mult decât să share-uim poze cu munca altora și să ne-o însușim, numa’ zic și eu…”

Sursă foto: Facebook Mircea Florin