Coji de semințe și gunoaie aruncate pe domeniul public, subiectele unor amenzi date de polițiștii locali brăileni

În perioada 06.08.2021 – 09.08.2021, polițiștii locali brăileni au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare, privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila precum și normele de conduită socială.
Astfel, 9 persoane care au fost surprinse consumând semințe de floarea soarelui și aruncând cojile pe jos în zona Falezei Dunării, pe B-dul Independenței și într-un parc de joacă pentru copii au primit, în total, sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 lei.

În aceeași perioadă, 3 bărbați au fost surprinși în timp ce consumau alcool pe B-dul Independenței, respectiv pe Calea Galați, în locuri neamenajate în acest sens, aceștia fiind sancționați contravențional cu suma totală de 300 lei.
Totodată, pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.500 de lei. Persoanele surprinse aruncând gunoiul pe domeniul public au fost depistate pe str. Iezerului, str. Ion Ghica, Aleea Margaretelor și str. Theodor Aman.

Sursă foto: Poliția Locală Brăila